Om Retreat Bornholm

Trine Løvgren startede Retreat Bornholm i efteråret 2020 med et ønske om at tilbyde kvinder tid til selvforkælelse og velvære i naturen på Bornholm.


Trine er kommet på Bornholm gennem de sidste 20 år, både med familien og venindegrupper, men også som kolonileder gennem 12 år for børn på Halleklippen sommerkoloni i Nexø. Bornholm er blevet Trines andet hjem.


I 2018 købte Trine, sammen med sin mand, et smukt gammelt byhus midt i Gudhjem med Bokul som bagbo og idylliske Nørresand Havn for enden ad vejen. Sammen har de nænsomt restaureret huset og bevaret den originale stil, der giver huset karakter.


Den aktive livsstil, de mange dejlige stunder i naturen og de bornholmske madoplevelser, ønsker Trine nu at give videre til andre kvinder, der sætter pris på råhygge i den vilde bornholmske natur og sund, lækker hjemmelavet mad. 

Her bor vi

Retreatet har sit udgangspunkt i det charmerende og hyggelige byhus fra 1899, velbelligende i hjertet af det idylliske Gudhjem.


Huset er omkranset af den smukkeste natur, hyggelige havnemiljøer, cafeer, restauranter, butikker og de skønneste badesteder. Byen har en helt særlig stemning, og man bliver hurtig afhængig af at vågne op til havets brusen, mågerne og lyden af kirkeklokkernes ringen.


Huset er i 3 etager og rummer 5 dobbeltværelser, stor stue på 1.sal, 3 toiletter, to bade og et køkken/alrum med direkte udgang til haven. Køkkenet fungerer som husets "spisesal" - her mødes vi ved langbordet til hyggeligt samvær og en masse lækker, sund, hjemmelavet mad.

I det tidligere vandrehjem i nabohuset råder vi over 3 skønne værelser, så her kan man også komme til at bo.